This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

WannaBe SS'23

Нека ова лето биде обоено во женственост со сите свои перспективи и нијанси...

Кога сите безвременски симболи на женственоста ќе се спојат во модернистичка и урбана колекција, ја добивате новата ХИТ летна линија на ЕЛЕНА ЛУКА „WannaBe“.


Сè што е жената: моќно и нежно, романтично, сензуално и силна, свое, посебно, секси, самоуверено, величествено во секој поглед – протолкувано во модерна женствена колекција која сигурно ќе му даде посебна модна димензија на летото што претстои. .


Концептуално дизајнирана како целина во која секој модел има свое име зад кое се крие посебна приказна, но поврзана под женската естетика како заеднички знак.
Цветните мотиви се појавуваат како нагласена и потпорна референца преку тродимензионални рачно изработени детали, давајќи ја секогаш посакуваната нота на романтика и софистицираност.


Од друга страна, силната и доминантна женственост е отелотворена преку смелата естетика дефинирана со асиметрични отвори, мини и монтирани кроеви, кои на жената и даваат сета слобода да ја истакне својата единствена природа и сензуалност.


Бојата придонесува за уште поинспиративно раслојување на колекцијата, почнувајќи од класиката во црна и сива боја до свежите и инспиративни, разиграни пастелни нијанси на розова и виолетова кои со себе ги носат позитивните вибрации на летото.


Запознајте ја нашата НОВА КОЛЕКЦИЈА „WannaBe“ и сите нејзини инспиративни приказни отелотворени во тренди и шик модели:

Search