This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

УПАТСТВА ЗА ЗАЕДНИЦАТА

Во Елена Лука, ние сме секогаш тука да ги слушнеме сите ваши грижи и повратни информации! Без разлика дали се работи за коментар, преглед на производ или на некоја од нашите страници за социјално вмрежување, ние го цениме вашето гледиште.

Сите ние заслужуваме безбедна, пријатна средина за изразување. Кога се вклучувате во комуникација:

  • Ве молиме користете јазик со почит.
  • Ве молиме споделете само вистинити информации.
  • Ве молиме воздржете се од користење вулгарности.

Со други зборови, бидете добри!

Посветени сме на тоа Елена Лука и нашите социјални страници да бидат позитивни места за поминување време. Го задржуваме правото да ја отстраниме секоја објавена содржина за која сметаме дека може да ја уништи вашата забава. Внимателно ќе го отстраниме:

  • Коментари кои содржат навредлив материјал, како што се дискриминаторски или сексистички јазик, вулгарности или контроверзни и/или сексуално експлицитни материјали
  • Коментари кои содржат спам, промовирање агенда или упатување на локација на конкурент.
  • Негативни, омаловажувачки или неконструктивни коментари.
  • Негативни коментари за телото и изгледот на луѓето

Доколку некогаш видите содржина за која сметате дека е несоодветна, ве молиме известете не со испраќање е-пошта до eshop (на) elenaluka.mk

Затоа, ве молиме чувајте ги тие разговори креативни и конструктивни!

Search