This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Невестинска 2022 година

Кога уметноста се трансформира во венчаница, тогаш новата модна невестинска колекција на Елена Лука е разгледница од уметнички дела. Секоја свадба има свој посебен сензибилитет кој ги обединува елеганцијата, авангардната естетика и уникатниот дизајн, сонот на секоја невеста.

Елена Лука ги остварува соништата на сите невести.

Ова е приказната за актуелната невестинска колекција за сезоната 2022 година. Богат е со екстравагантни модели изработени од луксузен материјал и акцентирани со уникатни рачни изработки. Секоја венчаница е олицетворение на карактерот, личната естетика во која ќе се препознае невестата за која е создаден фустанот.

Секоја венчаница од нашиот бренд е посебна магија.

Search