This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Бел цвет

Оваа пролет Елена Лука ни раскажува модна приказна во која ќе се пронајде секоја дама која истакнува персонализиран дизајн. Елеганција која не избледува дефинирана во модерни парчиња поделени во три сегменти: спортски шик, деловен и луксузен изглед - како одговор на потребата на модерните и динамични жени. Препознатливоста на докажаниот бренд е присутна низ секој детал од уникатниот дизајн принт до квалитетните модни додатоци кои совршено го завршуваат секој изглед и создаваат комплетен моден концепт.

Search