This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Колекција на писти

Од париски шик до луксузни свечени тоалети, дводелни трендовски костуми во диско фазон и авангардни капути, ЕЛЕНА ЛУКА успеа да направи моден микс преку ни раскажа приказна за една модерна дама која не се плаши да одговори на сите предизвици во животот, а притоа знае да се сместени и да уживаат во сите негови убавини.

,,ЕЛЕНА ЛУКА сите овие години наназад граден животен стил со својата исклучителна вредност и препознатливост и стана дом и семејство на многумина, што ми е особено значајно. Навистина сум горда, среќна и задоволна што го донесовме духот на светската мода кај нас, а со секоја наредна колекција и проект, го надградуваме. На Скопскиот моден фестивал се појавуваме на покана на организаторите, како специјални гости, па во тој контекст направивме симболична компилација со препознатливи и авангардни модни парчиња од повеќе линии, секоја со своја уникатна приказна, прикажувајќи ја моќната, успешна, смела жена која самоуверено чекори низ сите предизвици во животот. Би рекла, еден „моден коктел“ помеѓу актуелните тенденции и високата дизајнерска препознатливост на ЕЛЕНА ЛУКА“, како г-ѓа Елена Пандева, генерален менаџер на брендот.

Search