This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Мала принцеза

Во ателјето на Елена Лука има посебно катче каде фантазијата на секое дете оживува со сета своја колоритност, невнимание, магија и креативност. Таму е поставен светот на принцезата Елена Лука. Свет во кој се создаваат најубавите бајки и секоја девојка е принцеза. За секоја принцеза има совршен фустан, баш како оној што таа го замислила. Затоа фустаните што ги изработува Елена Лука се омилени на секоја девојка. Најдете ја онаа што ја истакнува најдобрата принцеза во вас!

Search