This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Плус големина

Збирка со поголема големина '22


Убавината е во различноста. ЕЛЕНА ЛУКА ја гледа убавината во сите форми и секогаш создава во функција да понуди избор – за секоја жена.
Надоврзаноста на оваа идеја, оваа сезона ЕЛЕНА ЛУКА го збогати својот избор со нова, ексклузивна колекција „plus size“.
Секое одредено дефинирано во автент стил со посебен карактер, тоа како жените за кои оваа колекција е книгаа.
Универзална порака за убавината што ја испраќаме преку оваа уникатна линија, не познавам граници, па затоа е во лик ќе се најде секоја смела жена која знае да го препознае дизајнот со вредност, со јасно дефиниран естетски вкус.
Идеални дизајнски парчиња, од дневни до вечерна варијанта, изработени од префинети материјали во кои се чувствуваат моќно и пријатно, со рачно гледани детали што го збогатуваат се, во прекрасна палета на бои и дезени.
Елегантни женствени фустани, романтични кошули, тренди деловни дводелни одела, шик кошула-фуста, фантастично изработени капути – што е потребно за плакарот на една современа и урбана жена.

Search