This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Мажите

За модерните мажи со препознатлив стил, Елена Лука во рамките на својот моден концепт нуди комплетна машка модна линија која ги задоволува највисоките критериуми. Поделена на неколку сегменти, машката линија вклучува елегантна, урбана и лежерна естетика, а секое парче носи препознатливост на дизајнот и безвременост на брендот.

Search