This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Гетсби

Колекцијата на Гетсби е инспирирана од култниот филм кој е опишан во историјата на модата, естетиката, грациозноста....
Карактеристичниот период на Карлстон е полн со прекрасни креации кои се женствени, елегантни и до одреден степен секси.
Во колекцијата се претставени фустани кои ја следат линијата на женското тело, буквално обоени со вез од монистра, кристали и ламинирани детали.
Деликатниот материјал го обвива телото со луксуз и убавина од бои, нијанси и тонови.
Изборот на различни должини на креациите ви дава можност за секоја прилика да заблескате во прекрасните креации на нашата етаблирана модна куќа.
Секогаш твое,
Елена Лука

Search