This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Колекција на капсули

Романтизмот е бесмртна естетика во модата. Додадовме дополнителна доза на гламур и дизајнерски допири и ја создадовме нашата нова капсулна колекција која веќе шармира со својата грациозност.

Препознатливи во луксузни пастелни тонови, така што секогаш имате хармонија во вашата гардероба и ќе и давате предност на женственоста.

Ги избравме најпрефинетите ткаенини, памучна тантела, свила, сатен и француски тул преку кои луксузот на оваа колекција освојува и импресионира.

Сите стилски комплети што ги создадовме од нашата богата палета се уникатни и создадени да дадат автентичен креативен тон на стилот на секоја модерна дама.

Акцентот е постигнат со кристални детали, како копчиња и брошеви, кои потврдуваат дека вистинската магија е во деталите.

No products found in this collection

Search