This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Уникатни шорцеви за стилско лето!

Високите летни температури не се изговор да го занемариме нашиот стил.

Напротив, во нашата сегашна летна линија фантастичен е изборот на уникатни и во исто време совршено пријатни дизајнерски парчиња, па можете да направите ултра модерни комбинации во кои летово ќе оставите незаменлив стилски печат.

Нашиот денешен MUST HAVE предлог се стилски шорцеви со рифови, во впечатлива комбинација на сини и сиви нијанси, во широк крој. Изработени се од префинет, висококвалитетен материјал и лесно можете да ги комбинирате и во спортски и во женствени стилски изданија.


Во денешниот аутфит, шорцевите ги искомбиниравме со подеднакво тренди топ во нежно сина боја, со карнери и голи раменици - шик стилски ансамбл кој може да се надополни со патики или сандали на ниска или повисока потпетица.

Search