This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

НАЈПОПУЛАРНИТЕ модни додатоци за оваа сезона!

Деталите можат да направат значителна разлика, дури и најмалите, особено кога станува збор за косата.

Марамите беа популарни во 90-тите и почнаа да се појавуваат пред неколку сезони и моментално се во голем фокус.

Освен што изгледа убаво и прилично практично, ова е тренд кој нема толку брзо да исчезне од модниот радар, а модните дизајнери се почесто го имаат во своите модни колекции.

Постојат многу начини на кои тие можат да се носат и на вас останува да го изберете оној кој најмногу ви одговара и ви одговара.

Имајте ги овие фотографии за инспирација.

Search