This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

СРЕБРОТО Е ТРЕНД ЗА ОВАА ЕСЕН

Целата облека на прозорците на бутиците блесна во сребрена боја.

Сребрениот сјај е доста впечатлив, особено кога се јакните во прашање. Дефинитивно го краде вниманието, а сребрената облека е добра опција за свечено вечерно излегување и исто така можете да ја носите во полежерни комбинации, со фармерки или  панталони.

Заблескајте како дијамант со ова Елена Лука сребрена јакна.

Search