This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ФУСТАН КАПУТ- МОДЕН ХИТ ЗА ОВАА СЕЗОНА

Ова трендовски фустан со должина на миди е апсолутен моден хит за оваа сезона. Совршено е погоден во речиси сите стилови на облека. Покрај тоа што е прилично шик и совршено прилагоден за оваа сезона, бидете сигурни дека ќе ве најде добро и во некои од студените денови во пролетта.

Можете да го носите во комбинација со мала чанта околу половината.

Патики или високи потпетици, изборот е ваш!

Search