This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Магичниот свет на принцезата Елена Лука 👑

Во ателјето на Елена Лука има посебно катче каде фантазијата на секое дете оживува со сета нејзина колоритност, невнимание, магија и креативност. Ова е светот на Елена Лука принцезата. Свет во кој се создаваат најубавите бајки и секоја девојка е принцеза. За секоја принцеза има совршен фустан, баш како оној што таа го замислила. Затоа фустаните на Елена Лука се омилени на секоја девојка.


Луксузно рачно извезена со детали во 3Д форми на пеперутки и цвеќиња, во бои на кои нема да можете да им одолеете - оваа ексклузивна линија за девојки е остварување на сонот за сите мали принцези.

Создаден за восхит, радост и насмевка…


Најдете го совршениот за вашата принцеза ТУКА .

Search