This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Must have: Блејзер со цветен принт и набраздени шорцеви

Цветните дезени се убава асоцијација за пролетта што е пред нас.

А дизајнерите често користат вакви мотиви во своите креации како уметнички израз кој добива различни димензии.

Цветниот дезен го имплементиравме во нашата нова колекција за сезоната пролет-лето 2020, „Sky’s flowers“.

Нашиот избор за денешниот Must-Have е впечатлива, женствена комбинација од оваа колекција.
Станува збор за аутфит кој комбинира уникатна јакна со цветен дезен и кратки панталони со суптилни возбудувања.

Блејзерот е достапен онлајн на нашата е-продавница на овој ЛИНК . .

Search