This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Новата колекција за невести на Елена Лука ќе биде претставена на 10-тиот саем за венчавки

Добри вести: Елена Лука ќе ја лансира својата нова, ексклузивна невестинска колекција на 10. Саем за венчавки. Ќе се одржи во хотел Александар Палас од 21 до 23 февруари.

Присуството на овој настан за идните невести е ЗАДОЛЖИТЕЛНО бидејќи ќе имате можност да ги видите новите модни венчаници на Елена Лука изложени на нивниот штанд, Белата соба, која секоја година е исполнета со луксуз и нежна убавина. Згора на тоа, ќе можете да видите како фустаните учествуваат во спектакуларна модна ревија.


„Кога уметноста треба да се трансформира во венчаница, тогаш новата модна невестинска колекција на Елена Лука е разгледница со уметнички дела. Секоја свадба има свој посебен сензибилитет кој ги обединува елеганцијата, авангардната естетика и уникатниот дизајн, сонот на секоја невеста И Елена Лука ги остварува соништата на сите невести. Ова е приказната за актуелната невестинска колекција за сезоната 2020. Таа е богата со екстравагантни модели изработени од луксузни материјали, обработени со бисери, кристали и пердуви и акцентирани со уникатни рачни изработки.Секоја венчаница е олицетворение на карактерот, личната естетика, сопствен поглед на совршеното, во кое ќе се препознае невестата за која е создаден фустанот. Секоја свадба на Елена Лука е посебна магија“, се вели во соопштението на свадбена линија на нов моден бренд.


За сите идни невести кои ќе присуствуваат на овој настан имаме специјална понуда -

  • 10% од сите нови договори за венчаници направени за време на настанот
  • 10% попуст на сите нови авангардни венчаници
  • А црешата одозгора - 30-50% попуст на сите минати свадбени колекции во нашите ателје до крајот на месецот на љубовта - февруари.

Сите идни невести се добредојдени да дојдат и да ја искусат свадбената магија со нас и секако, да пробаат некој од нивните омилени модели и да добијат совет од нашите дизајнери.

Се гледаме на Саемот за венчавки!

Search