This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Модерен салонски комплет кој ќе ја одбележи оваа сезона

Плетените ќе и дадат посебна стилска димензија на оваа есен - топла, и шик и урбана.
Исто како овој ултрамодерен комплет од новата линија на турнеи бренд.

Лесно можете да ги комбинирате со патики, чизми до глужд или високи потпетици, со ремен околу половината, кожна јакна или капут – едноставно варијациите за комбинирање се неограничени.

Нарачајте ги онлајн на нашата е-продавница.

Search