This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Едиторијал: Каде започнува Њујорк

Модната фотографка Џулија Сари ја сними приказната „Онаму каде што започнува Њујорк“ ексклузивно за ДИЗАЈН СЦЕНА СТИЛ , во која се појавува впечатливата Мекензи Хамилтон во Њу Јорк Модел Менаџмент. Задолжена за стајлингот беше Кенија Шерон , потпомогната од Хеј Транае , со убавина од фризерката Нами Харада и шминкерот Јуми Нагашима .

За сесијата, Мекензи носи избрани парчиња од Chris Port, Urban Outfitters, Zara, Dr. Marten, Elena Luka, Bebe, Alima, Nasty Gal, Mariella Pilato, Parasite, Elverd Designs, Bobby Day, HeyTranae и Malaika.

Search