This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Едиторијал: Ноќите на Бали

ЕЛЕНА ЛУКА учествува во новиот едиторијал „НОЌИ ВО БАЛИ“ во Зимскиот број на МАГАЗИН LAPALME . Фотографиран е од светски познатиот фотограф ХАРОЛД МИНДЕЛ .
Стајлингот/креативната режија е на ЧАД младоженецот и ЛЕВЕЛИН ЏЕНКИНС, СТИЛЕМОНСТРИТЕ .
Главните улоги ги толкуваат АГНЕ ПЕТКУТЕ и АЊА ЛОНГВЕЛ И ДВЕТЕ Застапени од QMODELS .
Коса и шминка од TIFFANY LUCIO . ПОСТ ПРОДУКЦИЈА од WOJCIECH CYGANIK .
Снимено на локација во резиденцијата Шапиро Голдаган, Парк Асбери, Њу Џерси. АГНЕ носи комбинезон од ЕЛЕНА ЛУКА.

Search