This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Едиторијал: Harper's Bazaar Türkiye

Оваа ексклузивна приказна за убавина за Harper's Bazaar Türkiye е стилизирана од
Дејвис Караскило и фотографирана од познатиот моден фотограф Ник Стоукс .
Прекрасната манекенка е Лота Мејбелејк , а работеше и за брендови како Victoria's Secret и Burberry.
Задолжен за убавата фризура беше Лиам Дан , а за шминката на Корнелија Слуњски која за фотографирањето го искористи KKW Beauty .

Search