This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Дами во црно

Што значи за Вас црната боја кога е мода во прашање?

Црната боја има моќ да Ве направи центар на вниманието без премногу труд.

Кога се работи за модата, црната боја никогаш нема да излезе од тренд. Според едно истражување моделите во црна боја биле носени повеќе од модели во други бои.

Таа одговара на секој тон на кожата и на секој тип на тело, а симболиката на бојата е голема.

Личноста која носи црна боја другите ја препишуваат како мистериозна, моќна, престижна, па дури и супериорна…

За тоа се должи популарноста на малиот црн фустан воведен од легендарната Коко Шанел. Овој модел на фустан го означува и прогресот на жената во општеството. Тој се појави во Втората светска војна, во време кога жените почнуваат да бараат функционална облека која го отсликува светот нов динамичен животен стил.

Црниот фустан има и уникатна визуелна способност - како да изгледате потесно, помало и складно, а ги унифицираат сите делови. А, сепак не ја засенува убавината на оној што го носи. состав се и овие фустани искреирани од Елена Лука - уникатни, женствени, говорат место Вас.

Видете ги нашите фустани изработени со внимание и љубов од кои ќе Ви застане здив. самоте ЕЛ сензација.

Фустанот нарачајте го ТУКА .

Кликнете на ТУКА за да го нарачате овој фантастичен фустан.

Овој фустан може да биде Ваш - кликнете ТУКА .

Овој уникатен фустан може да го купи ТУКА .

Ако сакате да ги видите сите наши фустани од нашата колекција пролет/лето '21 во оваа боја, посетете ја нашата е-продавница на овој ЛИНК .

Search