This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Празничната магија на ЕЛЕНА ЛУКА

Што е потребна за вистинска празнична магија? Веројатно секој има свој одговор на ова прашање и формулата за среќни празнични денови е многу интимна и лична, но приказната на ЕЛЕНА ЛУКА е бајка во која секој ќе препознае еден дел од својата среќа.

Топла атмосфера, прекрасно друштво, пријатна и позитивна енергија на сето тоа еден префинет моден раскош кој го доловува духот на празниците со сиот негов сјај.

Ребека, Ирена, Вера и Кристина четирите радости во друштво на малите ЕЛ принцези, секоја со својата сензибилност и сензуално, на најубавиот начин го отсликаа гламурот на ЕЛЕНА ЛУКА создаден за да и даде посебен печат на новогодишната сказна раскажана преку нова мода е.

ЕЛЕНА ЛУКА дизајн покажа ексклузивна капсулна свечена колекција, надополнета со специјална детска линија, по принципот „Custom Made“ прикажувајќи ја суштината на празничното атмосфера: ЕЛЕНА ЛУКА испишана со ракописот на модната магија, треба да ја испрати пораката за вистинската убавина, онаа која обединува, оплеменува и ги прави луѓето среќни.

„Идејата за овој моден уредник беше да се смириме на топлината и суштината на празниците. До нашат публика да допреме со една убава и пријатна порака која што сите нешта во животот нѐ прават среќни, ни носат возбуда во секој ден и деновите не го прават секој ден. А модната магија е дека ја има таа моќ. Бескрајно им благодарам на моите убавини Дами Ребека, Ирена, Вера и Кристина, како и на најшармантните мали ЕЛ принцези, што пораката на ЕЛЕНА ЛУКА ја пренесоа на вистинскиот начин, достоинствено, искрено и со една прекрасна, женствена енергија со која ги оплеменија уникатните креации Што се да им е специјализирано посебно за дадат посебни сјај на празниците“, изјави г-ѓа Елена Пандева, главен и генерален менаџер на ЕЛЕНА ЛУКА.

г-ѓа Елена Пандева, сопственик и генерален менаџер на ЕЛЕНА ЛУКА

Целиот процес на празничната колекција е приказна за која е посветено внимание, трудот и креативниот пулс за да се создаде една бајковита целина, која ќе го најде целиот диверзитет на карактеристиките, симптомите и естетика, така за да може секоја дама да се најде во исто одраз.

Користени се најпрефинетите материјали, кои ќе ги видат како дел од себе, дефинирани во перфектно моделирани форми, акцентирани со екстравагантни детали. Гламурозно, блескаво, посебно – по мерка на таа единствена димензија на празниците.

Вистинско модно волшепство!

За време на фотосесијата, во целиот тој убав празничен амбиент имавме прилика да поразговараме со четирите дами, кои не ги пренесоа и своите лични импресии.

Каков е вашиот предлог за иницијативата на ЕЛЕНА ЛУКА за една таква свесна фотографија?

Ирена

Прекрасна идеја која прави и ние кои сме дел од овој сет, да ја имам новогодишната магија, да се чувствуваме како навистина да сме дел од новогодишната сказна, да уживаме во извонредните креации на ЕЛЕНА ЛУКА, но и во убавиот амбиент и сите овие аранжмани кои во најубаво светло ја отсликуваат таа празнична магија.

Вера

Чест и задоволство ми е што сум дел од оваа новогодишна фотосесија што ја организира ЕЛЕНА ЛУКА и што сме заедно со овие убави дами, а и со миленици. Со ЕЛЕНА ЛУКА долги години соработуваме и се чувствувам навистина и прекрасно и почестено. За време на пандемијата нема можност да направи една таква фотосесија, но сега конечно ја имаме таа шанса и убави изгледи изгледа волшебно, како и да создадеме што ги носиме, а се и предлог за тоа како да се дотераат за прилики што нема да се појават.

Ребека

Јас одамна не сум бил на еден тип на празнична фотосесија и верувам дека редно било некој да сети да го направи тоа. Многу ми е драго што сум дел од оваа приказна на ЕЛЕНА ЛУКА и што сум со една единствена дами, со Ирена, Вера и Кристина. Навистина ми е убаво и е вистински погодок и освежување во целиот амбиент во секој секојдневие.

Кристина

Одлична иницијатива на ЕЛЕНА ЛУКА. Впечатоците не можат да се соберат на едно место затоа што замислата што ЕЛЕНА ЛУКА ја има за таков тип на фотосесија е прекрасна и фантастично е тоа што брендот има да ја раскаже оваа приказна. Жената е прикажана од различни аспекти, не само од моден, туку и во една храна, пријатна атмосфера што овие празни моменти треба да ги има. Гламурот е крактеристичен израз на ЕЛЕНА ЛУКА и сметкаот од сето ова ме оплеменува.

Извор Вести од темата : Канцеларијата празниците што не постојат секогаш се поврзани со убавините, љубовта и пријателството, ни малку повеќе за вашето пријателство со ЕЛЕНА ЛУКА низ годините?

Ирена

На ова прашање треба да одговарам многу долго затоа што со ЕЛЕНА ЛУКА не ги познавам долгите години, туку долги и имам можност честопати да ги именувам нејзините креации, да учествувам на модните ревии што ги организираат. Навистина е способна да следи растеж на една жена како што е Елена, пред да се земе полна со љубов, со креативност со голема енергија, која што навистина ја познава чувствителноста на секоја жена и семејството за секоја од нас да креира создадени креации на кои секогаш одново и одново им се восхитуваме.

Вера

Елена е една од најпрекрасните личности што ги познавам, а со ЕЛЕНА ЛУКА ги имам најубавите соработки кога се работи за темите од модниот свет. За сите убави случувања и големи настани се тука за мене и јас за нив. Се надевам дека како и досега, нашата успешна соработка ќе трае долго.

Ребека

Толку многу имам да раскажувам на оваа тема. Јас со ЕЛЕНА ЛУКА се знам од овие почетоци, што сум со ЕЛЕНА ЛУКА. Всушност, во сетоа она што го градеше таа низ годините, јас сум директно или индиректно присутна. Различни соработници за ревии, за фотосесија, имавме хуманитарни ревии, па таа учествуваше во многу наши на здружението „Дајте ни крилја“ и секогаш не дава резервна поддршка. Имавме и проекти за донации од неа за физиотерапевтски центар, така што приказната помеѓу мене и Елена е долга и јас сум горд што имам таков пријател. Пофални зборови и драго ми е што и јас можам да дадам свој придонес во само фотосесија.

Кристина

Моето пријателство со ЕНА ЛУКА е од повеќе, но имаме толку многу убави конекција на мојот стил на изразување целосно се поклопува со визија на брендот. Се чувствувам како отсекогаш да сум соработувала со ЕЛЕНА ЛУКА.

,

Опишете ни каков дизајн носите специјално за оваа фотосесија и како вие лично се чувствувате кога го носите на себе?

Ирена

За оваа фотосесија носамопрекрасен, вечерен елегантен фустан, во боја на шампањ, од елегантна, прозрачна нежна тантела која дискретно светка, со прекрасни цветни декорации. Мислам дека секоја жена во таква тоалета би се чувствувала како вистинска принцеза или како кра. Во секој случај, многу женствена креација која ја истакнува сензуалноста на жената, но и отменоста на стресот.

Вера

Конкретно оваа креација која ја носам на себе за фотосесијата има посебен гламур и навистина се чувствувам празнично во неа. Во дизајнот се особено детали, а тоа е навистина женствен. Совршен за мене.

Ребека

Навистина многу убаво се чувствувам. Комотно ми е и пријатно, повеќе што јас преферирам да носам црна боја. Ми се допаѓа и би си ја земала за себе, затоа што навистина го отсликува мојот сензибилитет.

Кристина

Прекрасно се чувствувам во оваа празнична креација и од аспект на квалитетот како е изработена и во однос на естетиката. Едноставно беспрекорно. Дизајнот навистина е донесен до перфекција. А во однос на квалитетот сакам да поентирам дека е толку добро изработена креацијата што ја чувствувам како дел од себе.

Search