This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Отворен е новиот ексклузивен продажен салон на ЕЛЕНА ЛУКА во Скопје

ЕЛЕНА ЛУКА ја продолжи својата успешна приказна на уште една локација.

Новоотворен продажен салон се наоѓа на ул. Ристо Раваноски бр. 36 во непосредна близина на ателјето на ЕЛЕНА ЛУКА во населба Капиштец. Уште од самиот влез ќе ве пречека топла атмосфера и урбано луксузен просторен простор на совршен начин на испретени темно сина и златна нијанса.

Просторноста и изобилството на светлината дава дополнителен фокус на уникатните дизајнски парчиња во салонот, каде со сигурност ќе ја пронајдете вашата креација од соништата.

Од елегантни и свечени тоалети и сетии, па сè до ready to wear комбинации, облека за облеката на младите жени, прилагодени на стилот и возраста, новиот салон на ЕЛЕНА ЛУКА има многу понуда.

ЕЛЕНА ЛУКА претходно расплетува уште една нова современа модна приказна во автентичен амбиент кој го рефлектира препознатливиот профил на нашите брендови.

Самиот салон го носи препознатливиот со ензибилитет на модната куќа подготвена до естетиката во уредувањето на ентериерите на светските престижни модни брендови.

Search