This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Три парчиња облека што МОРА да ги имате оваа есен!

Блузи со широки ракави

Правило број 1: Ако рамената се пошироки, половината повеќе изгледа потесна. Што е уште една добро позната техника од 80-тите, која денес повторно го зема фокусот на модната сцена. За вечерен изглед, ременот може да послужи како совршен украс.

Панталони со висок струк

Повторно се актуелни 80-тите, што дефинитивно значи повторно носење панталони со висок струк. Одличен штанд со џемпер, тесна блуза или кошула.

Испружени јакни

Кога станува збор за јакните, секогаш е добро кога изборот ја нагласува грациозната структура на женските облини. Преголеми јакни популарни се и оваа есен, а може да се комбинираат со широк струк машки појас.

Search