This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Здолниште број 1 за оваа есен!

Оваа манекенка долго време ја немаше на модната сцена и се сметаше за застарена. Но, одеднаш се врати и направи бум во модниот тренд.

Бидејќи трендовите постојано се менуваат, интересно е што овој модел на здолниште зазема постојано место во бутиците.

Кога станува збор за сезоната есен/зима, овој модел на здолниште е совршен. Можете лесно да го комбинирате со џемпер или тесен топ.

Елена Лука го препорачува ова здолниште со миди должина со бели точки.

Search