This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ТРИ ГРЕШКИ ШТО ГИ ПРАВУВАТЕ КОГА КУПУВАТЕ Фармерки

Можеби изгледа прилично лесно и едноставно да го пронајдете совршениот пар фармерки кои ви одговараат, но сепак треба да внимавате на деталите.

Ова се трите основни грешки кои ги прават речиси сите додека купуваат фармерки.

Следете ги трендовите слепо

Трендовите кои ни се наметнуваат од социјалните мрежи како и секогаш одземаат големо внимание и влијаат на нашиот избор, па често сме во ситуација да купуваме работи кои не ни одговараат или работи кои ги носиме само неколку пати и никогаш повеќе. Што се однесува до фармерките, треба да ги избегнувате минливите трендови и да инвестирате во квалитетно и класично.

Пробајте само еден модел

Можеби носите тесни фармерки со години и не можете да замислите друг модел на вас, но тоа можеби е она што ве одвојува од совршениот пар за вас. Тесни фармерки се уште се на тронот, мама фармерки се модел кој дефинитивно се издвојува за повеќето жени, како и фармерки со висок струк кои се совршени за оние со тело како часовник. Секогаш кога одите да купите фармерки, пробајте неколку модели, никогаш не знаете што може да ве изненади.

Вие избирате квантитет наместо квалитет

Знаеме дека понекогаш е примамливо да се купат три пара евтини фармерки наместо еден скап фармерки, но тој пар скапи фармерки може да трае подолго од сите тие евтини фармерки заедно. Секогаш избирајте квалитет наместо квантитет.

Ви го предлагаме овој висок квалитет Елена Лука фармерки.

Search