This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ПОРТОКАЛОВИОТ ФУСТАН Е ЗАДОЛЖИТЕЛ ОВАА ЕСЕН

Секоја дама во својот плакар треба да има барем еден впечатлив фустан кој ќе биде избор за многу прилики.

Овој портокалов фустан на Елена Лука изработена од прекрасен портокалов материјал е токму она што му е потребно на секој од вас за совршен секојдневен изглед.

Изгледа прекрасно и можете да го користите и за дневни и за ноќни изгледи. Портокаловата боја дефинитивно е хит оваа есен и освен што е впечатлива, лесна е и за комбинирање.

Ви предлагаме да го комбинирате со црни високи потпетици и ова Елена Лука црна чанта.

Search