This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

РЕШЕН ПРОБЛЕМОТ НА НИСКИТЕ ДЕВОЈКИ: 4 МОДНИ ТРИКИ КОИ ЌЕ ВЕ ПОВИСНИ

Ниските девојки обично носат високи потпетици за да изгледаат повисоки, но секоја девојка која се облекува според висината и градбата може да изгледа одлично.

Доколку сте една од ниските девојки и би сакале да бидете повисоки, еве неколку модни трикови со кои ќе изгледате така.

Вертикални линии

Можеби веќе сте слушнале за девојки кои имаат прекумерна тежина, па носат фустани и маици со вертикални линии. Причината е едноставна! Вертикалните линии ве издолжуваат и прават да изгледате повисоки и послаби.

Погледнете го ова панталони Елена Лука со вертикални линии.

Висок струк

Веќе неколку сезони, фармерките со висока трошење се многу популарни и модерни. Еден од нив е дека тие исто така ќе направат да изгледате повисоки. Овие фармерки и панталони едноставно мора да бидат во гардеробата на секоја модерна девојка.

Можете да го постигнете тој изглед со овие Елена Лука панталони со висок струк.

Кратки мини здолништа

Доброто кај ниските девојки е што можете да носите мини здолништа и фустани во секоја прилика. Краткото здолниште ги издолжува вашите нозе, па затоа е секогаш добар избор за вас.

Врвни чевли

Доколку не сте љубител на високи потпетици имаме одлична вест за вас. Можете дури и да носите рамни чевли и да изгледате повисоко! Трикот е врвот на чевлите, кој визуелно ја издолжува секоја фигура.

Search