This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ТОПЛА МОДА: ЗИМСКИ ЈАКНИ ЗА СЕКОЈА МОДЕРЕНА ДЕВОЈКА

Некаде помеѓу капутите и шарените бунди – кои беа голем хит минатата зима, а дефинитивно и оваа, во уличната мода се појавија и зимски јакни со висок волумен и впечатливи бои.

Најголемата заблуда која жените ја имаат на ниски температури е дека зимските јакни со волумен не изгледаат добро во шик и елегантни комбинации.

За среќа, тука се модните блогерки и ѕвезди да ве убедат во спротивното.

Оваа зима елегантните крзна ќе бидат заменети со дебели, шушкави зимски јакни.

За сите оние кои повеќе го почитуваат уличниот стил ОВИЕ Елена Лука зимски јакни се вистинскиот избор.

Само кликнете ТУКА и нарачајте.

Search