This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

КОШУЛА- ФУСТАН ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА!

Периодот помеѓу две сезони е вистински моден предизвик. Тука, вообичаеното прашање е - Што да се носи во преодните месеци? Треба да продолжиме со летниот стајлинг надополнет со топло парче облека или целосно да се префрлиме на есенската гардероба?

Клучот кога избираме облека за оваа сезона е тоа што е прилагодлива и лесна за комбинирање. Затоа најдобро е да инвестирате во безвременски модели кои не се надвор од мода.

Главната причина зошто сите го сакаме црн фустан е затоа што не само што е безвременски туку може и совршено да се комбинира.

Овој модел на фустан е погоден за вечерни излегувања, корпоративни, па дури и дневни комбинации. Црниот фустан како суштинско парче од гардеробата на секоја жена е секогаш пристоен избор.

Предлага Елена Лука овој црн фустан од новата колекција.

Search