This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ВИОЛОВЕН ФУСТАН ЗА ЖЕНСКИ КАУКИ СО УНИКАТЕН СТИЛ

Кога мислиме на впечатливото и ексцентричното, секако мислиме на Елена Лука.

Веќе добро познатата њујоршка колекција извади на виделина парчиња по вкус на оние кои сакаат да отстапат од секојдневната и класичната мода.

Слободно и секси – тоа би ја опишало целата колекција, а извонредно дизајнираните парчиња се направени за двете страни – за оние кои секогаш сакаат да се разликуваат од другите и за оние кои сакаат да ја променат својата пасивност и да направат промена во својот стил.

Овој фустан „Fever“ е само еден од многуте фустани во кои можете да се изразите на уникатен начин.

Фустанот со качулка може да се нарача ТУКА .

Целата колекција на Њујорк можете да ја видите ТУКА .

Search