This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

PINKY DEAMY ФУСТАН ЗА ВАШАТА МАЛА ПРИНЦЕЗА

Овој симпатичен розов партиски фустан за мали девојчиња е толку полн со љубов. Одговара на секоја пригода од роденден до свадбена прослава. Здолништето е навистина убаво и обемно. Овој фустан е совршен фустан за цветни девојки!

Направете вашето девојче да се чувствува како вистинска принцеза и дајте ѝ задоволство да носи еден од уникатните дизајни на колекцијата „Принцеза“ на Елена Лука за мали девојчиња.

Фустанот можете да го нарачате во Е-Шоп на Елена Лука со само еден клик ТУКА.

Целата колекција на Princess можете да ја видите ТУКА.

Search