This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Нови мора да има ограничено издание на дуксери за Денот на вљубените! ❤️

Вистина е - вниманието е најдобриот подарок што можете да го дадете. И кога ќе го споите со дуксер со ограничено издание LoveBox специјално дизајниран за Денот на вљубените, тој романтичен подарок е совршен!

Доколку размислувате за автентичен и романтичен подарок кој ја отсликува симболиката на Денот на вљубените или едноставно сакате да се почестите со уникатен подарок за денот на Галентин, ви предлагаме да го пробате нашиот оригинален бел дуксер со логото на Елена Лука. Направен е од најмекиот памук, од подебел материјал за да ве загрее, а принтот е висококвалитетен за да не пука по миењето.

Памучниот дуксер е завршен со впечатлив брош во форма на срце изработен од плексиглас + органза во црвена боја како контраст на белата основа.

Проверете го нашиот дуксер LoveBox со ограничено издание + многу повеќе на овој линк .

Search