This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

НОВА КОЛЕКЦИЈА НА НАКИТ ELENA LUKA ИНСПИРИРАНА ОД ЖЕНИ СО УНИКАТЕН ВКУС

Новата колекција накит Елена Лука е инспирирана од жени со уникатен вкус. Засилена со тонови на црна, бела, златна и сребрена, со различни форми и во исто време проследена со модерен изглед, дефинитивно ги отвора сетилата на секоја жена.

Оваа сезона Елена Лука претставува уникатни парчиња накит кои симболизираат среќа, женственост и елеганција во хармонија со совршена рачна изработка и внимание на деталите. Новите парчиња накит се во самото ателје и секако во Е-продавницата.

Search