This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Мора да има: Фустан за обвивка со цветен принт

Сите се надеваме дека оваа вонредна состојба ќе се реши што поскоро и потоа со поголема свест ќе се вратиме на нормалниот тек на животот и уште повеќе ќе ги цениме неговите убавини.

А кога станува збор за убавината, модниот дизајн е еден од нив.

За да го разубавиме денешниот ден, посочуваме романтичен и женствен дизајн со потпис на Елена Лука, од нашата колекција „Sky’s flowers“.

Фустанот на преклоп со нагласен струк е парче кое одговара на сечија конституција, па ќе биде меѓу вашите омилени.

Цветниот принт и префинетиот материјал го надополнуваат неговиот луксузен изглед.

Можете да го нарачате онлајн ТУКА .

Search