This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Must have: Бохо фустан во земјени нијанси

Како изгледаат 70-тите во актуелната мода?

Оваа деценија од минатиот век, со сета своја слобода, еклектицизам и боја, отсекогаш била предизвик за дизајнерите да ја модифицираат според модерните модни трендови.

Естетиката на 70-тите е јасно присутна во нашата нова колекција „Sky's Flowers“, преку изборот на впечатливи дезени и комбинации со лелеави кроеви.

Денешниот Must-Have е макси бохо фустан во земјени нијанси.

Стручноста е нагласена со ремен, а рифлите се суптилно распоредени, нагласувајќи ја романтичната нота на дизајнот.

Овој уникатен фустан погледнете го ТУКА .

Search