This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Среќен петок 13-ти - до 70% попуст

Утре е нашиот среќен петок 13 и одличен ден за шопинг!

Со фантастичен попуст до 70% ќе можете да ги добиете омилените парчиња од дел од ексклузивната понуда на Елена Лука, во рамките на кампањата Среќен петок.

Попустите можете да ги искористите и за онлајн нарачки, како и за продажба во студијата на брендот.

Со оглед на реномираната дизајнерска програма на Елена Лука, изборот на тренди парчиња е неодолив.

Можете да изберете од богатата понуда на урбани и модерни модели на кошули, панталони, фармерки, бомбер јакни, кошула-фустани, блејзери, фустани, здолништа, како и модни додатоци...

Вистинско време е да си набавите нови дизајнерски парчиња кои ќе му дадат посебен стилски израз на вашиот имиџ.

Посетете ги студијата на Елена Лука, како и онлајн продавницата на брендот и уживајте во уникатното шопинг искуство!

Search