This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ИРИНА ШАЈК ДЕМОНСТРИРА ЗОШТО ЦРВЕНИОТ ФУСТАН НИКОГАШ НЕМА ДА ИЗЛЕЗ ОД МОДА

Не е ново што се смета за најубава жена на светот и една од најстилските. Таа дефинитивно знае како да привлече внимание.

Таа е фотографирана во Њујорк облечена во црвен фустан на кој се гледаат нејзините долги нозе. Покрај високото лизгање кое не остава фантазија, таа успеа оваа комбинација да и изгледа неверојатно.

Интересните потпетици, со детали од пердуви, одлично се вклопуваат во стајлингот, како и црниот капут што таа лежерно го облече.

Добро е познато дека Елена Лука е се освен обична, па со задоволство ви го предлагаме овој уникатен црвен фустан – ДИСКО ДИВА од колекцијата NYC есен зима 19/20.

Шетајте гордо со овој уникатен фустан и свртете ги сите погледи кон вас каде и да го носите.

Можете да ја погледнете целата колекција ТУКА .

Search