This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Како да облечете тренерка и да бидете тренди

Тренерките ПАК се во тренд (фала богу). Тие се кул, и благодарение на атлетскиот тренд, станаа прифатлива облека за модната публика.

Без разлика дали станува збор за кадифено палто преку соодветен црн дуксер и панталони или ребрести координати со пастелно пуфер палто, постојат многу различни начини да се носи оваа мрзлива комбинација на облека. Фактот дека е супер удобно е само среќна случајност.

Затоа еве неколку совети за стил.

Тренерка за носење

Стилски белешки: златен синџир, дворски чевли и чанта за спојување го разубавуваат изгледот на тренерките.

Забелешки за стилот: Избегнете го изгледот на уморни тренерки со носење на блок во боја како што е или пушена розова.

Стилски забелешки: За децата во душа, носете тренерки со разигран дезен во задебелени бои.

Забелешки за стил: одете задебелени или одете дома. Осветлете ги овие магливи есенски денови со аа тренерки со светли бои.

Проверете ги сите изгледи на нашата е-продавница .

Search