This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

КАКО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ МОДЕЛОТ НА ФАРМАКИ СПОРЕД ВАШАТА ФИГУРА

Изборот на вистинскиот модел на фармерки за жени понекогаш е вистински кошмар. Бидејќи има толку многу модели, ви откриваме како да го изберете вистинскиот.

Секој облик на тело одговара на различен модел на фармерки.

Правилниот избор може да ви ги стесни колковите, визуелно да ги издолжи нозете и да направи да изгледате многу послабо.

Значи, ќе ви дадеме неколку совети кои треба да ги следите.

Додека ги пробувате, секако треба да се обидете да седнете со нив, да се свиткате и да се истегнете. Ако има брчки под половината или задникот, потребен ви е или помал број или друг модел.

Доколку имате поголеми облини, фармерките што ги носите треба да бидат со висок струк за да можете да ги нагласите облините, но не во светла боја.

Долгите нозе може да се посочат со тесни фармерки.

Високо поставените џебови визуелно го креваат задникот.

Избраниот тексас е одличен за жените кои сакаат да го насочат горниот дел од телото.

Совети за ниски девојки

Препорачливо е да носите фармерки со низок струк.

Девојките со витка фигура и долги нозе обично можат да носат секаков модел, дури и оној со ретро ѕвона.

Ако имате детска форма на телото, тогаш се најдобрите фармерки со среден струк што ќе ве направат малку поголеми.

Ако имате тело во облик на круша – тесни рамења и истакнати колкови – најдобро е да носите фармерки со низок струк.

Можете да ја погледнете колекцијата тексас на Elena Luka ТУКА.

Search