This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

КАКО ДА БИДЕТЕ СТИЛСКИ ПО 40 ГОДИНИ: ПРАВИЛА НА АНЏЕЛИНА ЏОЛИ!

Познатата актерка Анџелина Џоли има 42 години и се уште е една од најомилените жени на планетата. Ова не е само за нејзината неверојатна убавина – актерката направи голема промена во својот стајлинг. Таа научи вешто да ги истакнува своите години, а сепак да изгледа неверојатно привлечно користејќи едноставност. Се прашувате - како функционира? Еве кои 3 работи ги користи за да успее.

Елеганција

Провокативните комбинации, екстравагантната шминка и впечатливиот накит се во минатото. Сега ѕвездата носи само сè што е удобно. Нејзината гардероба се состои од женствени парчиња облека со мирни бои – палта, свилени топови, блејзери и јакни. Секако, таа успева да изгледа елегантно и достојно за 40-годишна жена.

Умереност и едноставност

По 40-тите, секој детал што ќе го ставите на себе станува особено важен. Помалку е повеќе – а Џоли одлично го разбира ова правило, па нејзината коса, шминка, нокти и чевли се секогаш во одлична форма и сведени на минимализам.

Елеганција, едноставност и софистицирани парчиња можете да ги најдете на нашата Е-продавница . Има се што и е потребно на една модерна жена. Не ја пропуштајте нашата -50% ПРОДАЖБА и купувајте сега!

Search