This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Цветен фустан во хипи стил во 70-тите

Боемскиот дух од 1970-тите беше постојана инспирација во дефинирањето на новите трендови. Речиси ниту една модна сезона не поминува, ниту еден сегмент од оваа инспиративна деценија не е имплементиран во актуелните трендови. Макси хипи фустаните со цветен принт се меѓу омилените ретро парчиња кои секоја сезона добива своја нова, модифицирана верзија. Ова лето, а и есента што доаѓа, цветни фустани со максимална должина со изразена половина и прерамка околу струкот напред или назад со широки ракави. Во Елена Лука , овие фустани ја одбележаа сезоната на продажба и се едни од најбараните модели. Ги сакаме затоа што се разновидни во однос на пригодите во кои можеме да ги носиме, па се погодни и за плажа и за свечени настани и за сите деловни варијанти. Во овој случај за овој цветен фустан предлагаме нежни обетки со дезени на дизајн на фустан и чанта во розова боја. Овој фустан можете да го купите ТУКА . Исто така, не заборавајте да ја погледнете целосната линија на Elena Luka Basic .

Search