This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

За модерни принцези

Модната недела во Копенхаген го означува главниот тренд на уличен стил кој е веќе евидентен и е вистинска светска треска.
Трендот кој ги освои срцата на романтичните девојки се фустаните за бебиња. Речиси во сите колекции на престижни модни куќи, можете да ги видите овие романтични и ретро кроеви со висок струк или исечкана облека покрај деколтето, со кратки или долги надувани ракави.

Овој дезен на фустан најчесто се препорачува во пастелни бои, но Елена Лука во овој случај препорачува силна сина боја со точки која дефинитивно ја обележува оваа сезона. Бонусот на овој фустан е што визуелно ги издолжува нозете.
Дефинитивно препорачуваме да го носите со чизми, перфорирани да бидат или кратки или гломазни, во потемни нијанси и сигурно ќе бидете ИН оваа сезона.

Можете да го купите на ова линк .

Не заборавајте да го ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИОТ ново онлајн продавница .

Search