This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ОБЕТКИ КОИ СЕКОЈА МОДЕРЕНА ДАМА МОРА ДА ГИ ПОСЕДУВА

Мора да признаете дека накитот е незаменлива работа. Без разлика дали сакате да претерувате или повеќе сте за минимализам, вистината е дека доброто парче накит е незаменлив додаток.

Кога ќе кажеме добро парче накит, веднаш помислуваме на обетки!

Овој пат заборавете на правилото „помалку е повеќе“ кога се во прашање обетките. Колку повеќе се забележуваат обетките, толку е подобар изгледот. Можете да ги носите во пар или само еден.

Од сјајот цирконски обетки до обетки кои личат на инсекти или животни, ова парче накит е дефинитивно неизбежно во женскиот изглед.

Ви ги предлагаме овие Обетки од три најнови модели на Елена Лука.

Ваше е да го изберете моделот кој најмногу ви одговара.

Search