This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Воодушевете ги сите со вечната класика - ЦРНИОТ ПАЛТ

Класичен и елегантен со појас на половината - овој капут совршено ќе ја истакне вашата линија и ќе ви даде неверојатен софистициран изглед.

Совршен за ноќно излегување, но може да се користи и за секојдневна и за корпоративна варијанта.

За сите оние кои сакаат да изгледаат едноставно, но впечатливо – ова е вистинскиот избор.

Можете да го комбинирате со бела чанта. Во овој случај тоа го направивме со Чанта со додатоци за Елена Лука.

Search