This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

3,7,14- ПРАВИЛО КОЕ ЌЕ ВЕ СПАСИ ПО НЕУСПЕШНО КОРИСНИЦИ

Често се случува да се заљубите во комбинација на прв поглед да ја купите и кога ќе дојдете дома да сфатите дека тоа е само голема грешка.

Мора да признаете дека тоа ви се случува и вам. Колку нови алишта имате што се уште се во плакарот со етикетата и никогаш не сте ги носеле?

Без грижи, бидејќи ова промашување им се случува дури и на вистинските професионалци. Поради оваа причина, американскиот стилист Чен Рогин разви метод кој лесно ќе ве осигура од парче облека што никогаш не го носите, т.н. 3-7-14.

Правило 3

Ако сте навистина заљубени во некое парче облека кое штотуку сте го донеле дома, обично им го покажувате на сите. Но, ако не го носите по 3 дена, голема е веројатноста дека нема да го носите и после тоа.

Правило број 7

Помина една недела, а вашиот нов фустан или блуза се уште е во плакарот? Време е да размислите колку паметно беше купувањето. Во тој случај сте блиску до фазата во која никогаш нема да го носите тоа парче облека.

 

Правило 14

Ако по 14 дена сè уште не сте го облекле парчето облека, време е да го спакувате и да го вратите во продавница. Така ќе бидете на време да го замените за друго парче или ќе ви се вратат парите и ќе се спасите од уште едно неуспешно купување.

Ви предлагаме да ги проверите нашите палта кои се во ПРОДАЖБА -50% за цел октомври. Направете неверојатно онлајн купување на нашата Е-продавница . Уживајте.

Еве некои од нашите омилени.

Search