This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

2 НАЧИНИ НА КОЈ МОЖЕ ДА НОСИТЕ МИДИ здолниште

Ова здолниште не само што дефинитивно нема намера да излезе од тренд, туку е и број 1 кога се во прашање моделите на здолништа за сезоната што претстои.

Се што ви треба за софистициран и женствен фокусиран изглед е модел на здолниште кој одговара на вашето тело (миди или макс должина) кој најмногу ви одговара и неколку ефективни додатоци.

Парижаните ги комбинираат овие здолништа со монохроматски џемпери, па дури и со иста боја на здолништето.

Сепак, посебен акцент е ставен на деталите и материјалот на самото здолниште.

Наш предлог: Кожно здолниште можете да комбинирате со долги кожени ракавици или свилено здолниште и фино ланче Елена Лука за шик изглед.

Тука е и изборот на облека, чанти, очила за сонце, детали за коса од кои можете да изберете Новата колекција накит на Елена Лука.

Search