This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Бел цветен фустан

925VI0510-8-1

Фустан за малата кралица. Толку празнично и нежно. Здолништето до подот од тул и слоевите на здолништето создаваат прекрасен трепет над фустанот. Деликатниот чипкаст врв на фустанот со рачно изработен вез, хармонично се комбинира со здолништето.

1 item left

Search