This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Наметка од тул

900EL10026

Ако навистина сакате да носите нешто секојдневно, нешто во што ќе се чувствувате моќно и што ќе ве издвои од толпата, овој максимски фустан од ЕЛЕНА ЛУКА е идеален! Наборите и конструкцијата го издвојуваат од се' друго што ќе ја види сезоната, што и очекува од брендовите. Достапен е во неколку бои - црна, портокалова, розова и беж - изберете ја омилената и покажете смелост оваа есен.

------------------------------------------------- ----------------------------------------------

Овој макси фустан од ЕЛЕНА ЛУКА е одличен доколку сакате да носите нешто препознатливо, нешто што ќе ве натера да се чувствувате моќно и ќе ве издвои од толпата! Наборите и структурата го разликуваат уникатен од сè друго што ќе го видите оваа сезона од македонскиот моден бренд, како што е и очекувано. Изберете од различни бои, вклучувајќи црна, портокалова, розова и беж, за да дадете изјава оваа есен.

1 item left

Search